Communication

 

 

Schrijven, Politie Bijzondere Wetten

 

Geachte voorzitter,
 
Middels dit schrijven wil ik nogmaals uw aandacht vragen voor het in de circulaire WWM genoemde inlichtingenformulier.
 
Ons is inmiddels gebleken dat het bij een groot deel van de verlofhouders niet bekend is dat zij een dergelijk formulier in dienen te vullen. Dit leidt bij uw leden tot irritaties en bij ons tot onnodige vertraging. Immers, onvolledig ingevulde formulieren betekenen in feite een onvolledige aanvraag die wij niet aan kunnen nemen.
 
Hoewel de verantwoordelijkheid om op de hoogte te zijn van de geldende regels (en dus ook circulaire) m.i. bij de verlofhouder zelf ligt, voel ik toch de behoefte hier aandacht aan te besteden en u nogmaals te vragen het formulier onder de aandacht van uw leden te brengen. Het bedoelde inlichtingenformulier (bijalge C4 of C5) is onder andere te downloaden van de site van de KNSA, www.politie.nl of op www.overheid.nl. Als politie versturen wij dergelijke formulieren niet.
 
Daarnaast wil ik u bekend maken dat wij het tonen van wapens makkelijker willen maken. Met ingang van heden hoeft voor het tonen van een wapen geen afspraak meer te worden gemaakt, maar is het mogelijk om op zaterdagen in de oneven weken (beginnend op zaterdag 26 oktober) tussen 08:00 - 11:30 uur binnen te lopen aan ons bureau aan de Huizingalaan.

Telefoon 0623083127

Introduction

 

Workshop Introductieles

Heeft u wel eens met een echt vuurwapen willen schieten, wij geven u die mogelijkheid om kennis te maken met de schietsport.
U kunt bij ons vrijblijvend een proefles nemen.
Het laten ervaren van de grote diversiteit aan disciplines binnen de schietsport maakt het voor velen interessant.

Onder begeleiding van een baancommandant / instructeur schiet u 15, 25 dan wel 50 patronen met pistool kaliber .22 Lr.
Het kan als stelletje of individueel, doel is om u enthousiast te maken voor deze sport.
Prijzen van af 15 euro per persoon.
U heeft wel over een identificatiebewijs te beschikken en tonen. Pinnen is niet mogelijk.

 

Promotieactiviteiten


De volgende stap in het werven van sportschutters is de introductie door het uitnodigen van geïnteresseerden voor een bezoek aan de schietsportvereniging. Onder leiding van een instructeur/trainer wordt de nieuwe schutter geïnstrueerd in veiligheid, houding en techniek.

 

Om nieuwe leden te werven proberen wij via deze website de schietsport te promoten en stellen wij u in de gelegenheid kennis te maken met de schietsport, denkt u erover om lid van onze vereniging te willen worden dan is uw eerste les gratis.

Wij geven geen feesten of partijen en garanderen uw veiligheid.
Voor afspraak of meer informatie, neem Contact met ons op.

 

Read more: Introduction